lauantai 18. helmikuuta 2012

Dobermann powered Kicksparking!

Meillä on tuo urheilullisuus saanut uuden ulottuvuuden kun nössön sisäkoiran aktivointivälineiksi on hankittu Nonstop Combined Harness -valjaat ja Kickspark.

Kuten liikkuvista kuvista näkyy, kaveri on ihan omassa elementissään. Jännitys koetaankin siellä narun toisessa päässä.




Tässä vaiheessa ollaan tehty vain lyhyttä pätkää jotta into pysyy varmasti mukana. Hop-Hopilla lähdetään menemään. Seiiiiiiiis! on pysähtymiskäsky. Samalla isketään itse jarrut päälle ja palkitaan kun koira pysätyy ja tulee luokse.

2 kommenttia:

  1. Otson kanssa ollaan myös tuota harrastettu. Otsolla on vaan niin älyttömät menohalut, että ensimmäiset 5 km mennään IHAN TÄYSILLÄ. Ja tietenkin parit riehuhepulit päälle. Välillä pitää ihan haukkua, uikuttaa ja ulvoa, kun on niin kivaa mennä täysiä. Sit myöhemmin voi ehkä rauhottua ja mennä vähän hitaammin, mutta vaan vähän.

    Viimeksi tuota kokeiltiin järvenjäälle tehdyllä retkiluisteluradalla. Kelkassakin oli sellaset terävät terät alla. Mietin, että miten ihmeessä koiraan sais jarrun, kun luistelukaverit jäi aina kuin nalli kalliolle ja mutkat meni suoraks. Koirassa on vaan on-off nappi. Laitoin sitten valjaitten lisäksi kuonopannan ja toisen hihnan, ja aina kun piti hiljentää, pidättelin sitä kuin hevosta toisella kädellä. Se toimi! Pysäytys tuli sitten aina ihan "seis!" komennolla. :P

    -Äs är aa

    VastaaPoista
  2. Haa, Saara, ihan samaa olen suunnitellut! Tosin vielä niin että molemmille puolille kuonoa narut ja TADAA - meillä on jarru ja ohjaus! Tosin näin ekalla kerralla yksikin naru oli liikaa ohjaajalle...

    VastaaPoista